Etichete

,

Vorbeam de street-art și artiștii străzii. M-am gândit să vă mai prezint câteva mostre de artă, de data asta o artă bucureșteană prin excelență! Mo(n)stre de artă și nu numai!

Încep cu una, două bune:

Într-un oraș măcinat de edili retardați, ființe patibulare, cu bulevarde și mall-uri îmbâcsite de Lagărfelduri si Șaneluri, cu cocalari de Bamboo cu șosete albe flaușate coborând din Caymane albe, cu piți bune înveșmântate în haine cu etichete de Obor și Europa, cu dâre mieroase Fendoase și contrafăcute, genți din mușama Lui Vuiton si tocuri roșii Labuton, cu manele asurzitoare chiar și atunci când tac, cu o mână pe volan și cu una pe bulan, cu mahalale odioase din care răzbate mirosul de parizer prăjit, cu sârmele pline cu rufe fluturând în vânt și cu puradei alergând în pielea goală.

Gizăs Craist! Mmmmm, păstrăv fume! Fir-aș al dracu’! Te dai în bărci, țigane?!

Cu toate astea, Bucureștiul înflorește. Deși arată ca după război, eu îl iubesc și sunt în stare să-i văd și bunele după ce mă dor ochii de rele. Bunele vi le-am arătat, o mică parte! De rele m-am ferit ca de dracu’ dar, de ce nu până la urmă?! Hai, să le vedem și p-astea!

 Să mai răsfoim un pic. Ia, poftim!

Sunt blândă, exagerat de blândă, nepermis de blândă. Dar ce să fac dacă iubesc Bucureștiul ăsta?!

Ultima mo(n)stră, într-un frumos apus de soare! Petricăăăă, Petricăăă, dă pe GeSePe!!

Tiki Taka Barcelonaaaa!! Gigiii Becaliii, tâdâm-tadâm-tâdâm!

Gata, gata! Nu mai zic, nu mai fac! Gigiiiii, nu pleca! Isus te va înlocui, așa zic profeții!

Pam-Pam!