Etichete

, , , , ,

Evident, tot la birou. Evident că cine mă cunoaște, știe că mi-am întins un cort aici și înnoptez de mama focului la muncă. O iubesc pe muncă de nu mai pot. Dar se pare că ea mă iubește mai mult. Mă rog, nu asta era important!

Mi se pare că a venit primăvara. Calendarul o zice dar de pe geam nu se prea vede. Norocul meu că văzui astăzi mărțișoare peste tot că altfel uitam de el. Așa că, mi-am zis să vă ofer un mărțișor personalizat din lumea haotică a lui Andreotti! Și m-am pus să desenez pe-un genunchi. Din mărțișorul meu, fiecare alege ce îi place. Cine vrea borcanul cu zmeură? Știți ce bun e?

Acum, FETELOR: Tudor, Un călător, Dan, TibiCristian, Ubiquus, Flavius, Androxa, Alex B.,  Dl. Bob, Alex, Bogdan, Vreau ultimul loc, Bucegi …vă doresc o primăvară frumoasă, caldă, plină de idei creative, flori, felicitări, inimioare, albinuțe, gărgărițe și tot ce vă mai doriți și voi!

BĂIEȚI: Claudia, Nexya, Le chat Noir:), Kupidonciq, Ionela, Ioni, Daniela, Cristiana, Smiling, Almanahe, Dagatha, Abisuri, Mădă, Rokssana, Schtiel,  Argentina, Gabriela, Gnowee, Mirunex, Lady, Luna, Ora, Dana, Emilia, La Fee… e timpul să bem o bere, două, trei, la terasă, că doar a venit primăvara!

P.S. – Siguuuur, am uitat pe cineva căruia să-i fi urat de unele, de altele. Treaba asta cu link-ul la numele fiecăruia, mi-a mâncat ficatul și mi-a scos douăj de fire albe în colțul din tâmpla dreaptă. Numai simplul fapt c-am stat să fac asta, dovedește cât de mult vă iubesc.

P.S. 2 – Tot pamflet că, mde! Nu puteam altfel! Lumea mea e lumea mea și se cheamă Urzica!